Casino online Belgia: Păcănele & jocuri de noroc

Industria jocurilor de noroc din Belgia a cunoscut o dezvoltare semnificativă odată cu decizia Google de a permite instalarea aplicațiilor de gambling din Google Play pe dispozitivele Android. Valoarea pieței este estimată la 500 de milioane de euro.

Casă pariuri
Bonus de bun venit 
Niciun bonus momentan
Activează bonus
Păcănele cu 98% RTP
Activează bonus

Cazinouri online Belgia: Legislație & Jocuri favorite

Gaming Act (legea care reglementează domeniul, intrată în vigoare în 2010) este implementat de Gaming Commission, comisie înființată în 1999, care acordă licențele operatorilor și garantează respectarea drepturilor jucătorilor. Operatorii care dețin rețele stradale au posibilitatea de a obține licență adițională pentru platforma online.

Vârsta minimă legală pentru practicarea jocurilor de noroc este 21 de ani, iar amenda pentru cei care încalcă legea este între 200 și 11.000 de euro. Este de notat că niciun cazino online licențiat nu poate oferi jocuri de loterie, care fac obiectul monopolului statului.

Potrivit unei legi intrate în vigoare în 2019, un jucător nu își poate alimenta contul deschis la un cazinou online cu mai mult de 500 de euro pe săptămână. În ceea ce privește legislația, mai trebuie spus că guvernul belgian are în plan să interzică publicitatea pentru gambling, cu excepția loteriilor naționale.

Potrivit informațiilor furnizate de operatori, jocurile favorite ale clienților care accesează platformele de pe IP belgian sunt sloturile, pokerul, cursele de cai, loteriile și ruleta.

Metode de plată la jocurile de noroc în Belgia

Pasionații de gambling care joacă de pe terioriul Belgiei au la dispoziție o gamă variată de metode de plată prin care își pot alimenta contul, la operatorii legali. Cel mai popular intrument este cardul bancar (de debit sau de credit). Altfel, se poate apela la transfer bancar prin iDebit, Paysafecard sau Bancontact (sistem de plată electronic, prin care transferul este procesat instant).

Păcănele online din Belgia

Cazinourile online licențiate pentru piața belgiană oferă mii de păcănele, foarte variate ca tematică, grafică, efecte audio și mecanisme de câștig. Iată care sunt cele mai populare:

  • Lava Gold este un joc produs de BetSoft, cu 5 role și 5 rânduri. Acțiunea se desfășoară în era preistorică, astfel că printre simboluri sunt dinozauri, ou de dinozaur și picioare de animale gigantice. Nivelul lavei din vulcan crește o dată cu fiecare câștig consecutiv, iar simbolul Wild, vulcanul, ajută la formarea combinațiilor care plătesc.
  • 40 Lucky King are 40 de linii de plată, care se formează pe 5 coloane și 5 rânduri. Cei de la EGT au „reinterpretat” sloturile cu fructe, abordând o grafică ce creează iluzia de tridimensional. Evident, cel mai așteptat simbol este al regelui, care joacă rol de Wild, mărind frecvența câștigurilor.
  • Lions Hoard a fost lansat de Red Tiger și aduce pe role pictograme reprezentând savana. Câștigurile se formează atât de la cea mai din stânga rolă spre drepata, cât și de la cea mai din dreapta spre stânga. Foarte interesantă este funcția diamant, care transformă o coloană întreagă într-un simbol surpriză.
  • Wild Toro te provoacă să joci rolul matadorului care trebuie să răpună taurul sălbatic. Evantaiul, portocala străpunsă de un pumnal și porumbelul sunt cele mai importante simboluri. Jocul are un Wild clasic și un walking Wild (taurul), care translatează ecranul la fiecare rotire.
  • Ted Megaways este construit pe mecanism Megaways, cu 117.649 de modalități de câștig. Jocul este inspirat din filmul cu același nume, lansat în 2012. Așadar, simbolul principal îl reprezintă  ursulețul care intră în tot felul de încurcături amuzante.

Top cazinouri online

Dintre cazinourile online care funcționează legal în Belgia, vi le recomandăm pe:

1. Betway are un bonus atractiv pentru clienții noi și peste 400 de jocuri. Cea mai importantă secțiune este cea rezervată sloturilor, în care există păcănele pe toate gusturile, de la cele clasice, cu fructe și șeptari, la cele inspirate din filme sau din seriale tv. Există și o selecție impresionantă de jocuri cu jackpot, premiul record fiind de 18 milioane de euro.

2. Unibet este un operator cu notorietate globală, acțiunile companiei fiind listate la burse importante. Selecția de jocuri cuprinde aproape 1000 de titluri, între care se regăsesc cele mai populare sloturi, un număr mare de jocuri de masă live, dar și diferite versiuni de video poker.

Întrebări frecvente

Care este vârsta minimă legală de pariere în Belgia?

Vârsta minimă legală pentru practicarea jocurilor de noroc în Belgia este 21 de ani.

Care este limita maximă cu care îți poți alimenta contul la cazinourile online în Belgia?

Limita maximă cu care îți poți alimenta lunar contul la cazino este de 2000 euro.

Care sunt cele mai populare metode de plată folosite de jucătorii belgieni?

Transferul bancar prin iDebit, Paysafecard sau Bancontact.