Case de pariuri sportive online în Germania

Dacă locuiești în Germania și vrei să pariezi, cea mai viabilă soluție este să folosești o casă de pariuri din străinătate, deoarece operatorul local (deținut de stat) oferă cote și bonusuri cu mult sub ceea ce oferă site-urile internaționale. Mai jos am selectat casele de pariuri cu cele mai bune păreri oferite de alți români.

Activează bonusurile de bun venit folosind linkurile din tabel:

Casă pariuri
Bonus de bun venit 
Până la €122 bonus

Plasează un depozit de minim €10 și primești 100% bonus până la €122.

Activează bonus
Până la €100 bonus

Plasează un depozit de minim €1 și primești 100% bonus până la €100.

Activează bonus
Până la €150 bonus

Plasează un depozit de minim €10 și primești 100% bonus până la €150.

Activează bonus

Anul 2021 a adus o schimbare a legislației jocurilor de noroc din Germania, unde, până recent, Oddset deținea monopolul și oferea cote și bonusuri cu mult sub ce oferă casele de pariuri din străinătate. Începând cu 1 iulie 2021, legea permite caselor de pariuri internaționale să aplice pentru obținerea unei licențe pe teritoriul Germaniei, care va fi valabilă pe o perioadă de 5 ani. Scopul acestei legi este să asigure siguranța jucătorilor și să le protejeze banii de furt sau abuz.

Pariuri sportive în Germania: Legislație & Sporturi favorite

Germanii sunt mari amatori de jocuri de noroc, dacă ținem cont de cifrele furnizate de operatorii din industrie. Aproximativ 47 de milioane de nemți au pariat măcar o dată în viață, din populația totală de 82 de milioane!

De la începutul anilor 2000, statul a încercat să obțină monopolul în acest domeniu, favorizând operatorul autohton ODDSET. Celelalte agenții de pe piață s-au adresat Curții de Justiție a Uniunii Europene și au obținut o decizie favorabilă, astfel că germanii pot paria „la liber” cel puțin până la finalul lui 2022 (chiar 2024 conform anumitor estimări). Nu ne așteptăm la schimbări foarte mari în ceea ce privește accesul la cei mai mari operatori, deoarece, ne așteptăm ca aceștia să aplice pentru obținerea unei licențe.

Legea ISTG 2021 (Interstate Treaty on Gambling) vine cu anumite cerințe pentru ca un operator să poată aplica pentru licență, dintre care enumerăm: garantarea unui depozit de siguranță, stabilirea unei limite maxime pentru depozit la 1.000 EUR și furnizarea de pariuri live în conformitate cu anumite condiții.

În prezent, pariorii din Germania plătesc un impozit de 5% din venituri. Unii operatori suportă ei sumele care trebuie virate spre bugetul statului. Legea ISTG 2021 aduce o schimbare și în această privință, impozitul fiind majorat la 5,3%.

Vârsta minimă legală la care se poate paria în Germania variază între 18 și 21 de ani, depinde de landul în care are rezidența jucătorul.

Germania este o piață puternică în ceea ce privesc jocurile de noroc și este în continuă dezvoltare. După creșterea semnificativă de 21% în 2019 (totalul mizelor plasate de germani pe biletele de pariuri sportive a atins 9,3 miliarde de euro, conform Ministerul federal al finanțelor), se așteaptă ca în 2024, industria jocurilor de noroc din Germania (pariuri sportive + casino) să înregistreze venituri de peste 18 miliarde de Euro. În prezent, există zeci de case de pariuri sportive ce activează în Germania, iar noi le recomandăm pe acestea:

Casă pariuri Bonus Evaluare
22Bet 122 euro 5
Zodiacbet 100 euro 4.5
20Bet 100 euro 4.5
Unibet 40 euro 4.5
Neo.bet 150 euro 4

Sporturi din Germania pe care se pariază cel mai des

Fotbalul este cel mai popular sport în Germania, iar acest lucru se reflectă și pe piața pariurilor. Amatorii de pariuri mai sunt interesați și de:

  • handbal;
  • hochei pe gheață;
  • darts;
  • baschet.

Monede și metode de plată

Majoritatea pariorilor germani folosesc euro pentru a paria, dar dacă preferi poți opta și pentru alte variante, cum ar fi dolarul.

Când vine vorba de depuneri la casele de pariuri din Germania, cea mai populară metodă preferată de nemți este PayPal, urmată de Paysafecard, Trustly, Neteller, Skrill și cardurile de credit/debit VISA și MasterCard. Valoarea minimă admisă pentru a efectua un depozit variază între 5€ și 10€.

Retragerile, pe de altă parte, sunt condiționate de validarea identității. Metodele de retragere sunt aceleași cu cele de depunere, iar limita minimă pentru a putea demara procesul variază între 10€ și 20€. De asemenea, este important de menționat că în anumite cazuri casa de pariuri poate aplica anumite taxe.

Top case de pariuri online din Germania

Potrivit siteurilor de specialitate, în topul agenții de pariuri sportive online în Germania sunt:

1. 22bet oferă cele mai bune cote pentru evenimentele live. De asemenea, ai acces la peste 60000 evenimente pre-meci și retrageri rapide. La înregistrare, primești un bonus de 100% din depozitul inițial, în limita a 122€.

2.Neo.Bet este o casă de pariuri internaționale potrivită atât pentru veterani cât și pentru începători, mulțumită sistemului de configurare a pariurilor. Oferă, de asemenea posibilitate de a face cashout parțial. Jucătorii noi se pot bucura de un bonus de 100% din prima depunere până la 150€.

3. 20bet este cunoscută pentru oferta sportivă bună și sistemul de serviciu clineți prompt. La înregistrarea pe platformă, primești fonduri suplimentare egale cu valoarea primei depuneri (maxim 100€).

4. Pribet oferă pasionaților de sporturi peste 200 de piețe doar pentru fotbal, posibilitatea de  face cashout total și peste 30000 de evenimente în fiecare lună pe care se poate paria. Jucătorii noi se bucură de un bonus de bun venit de 100% din prima depunere până la 100€.

5. Betano este un nume cu rezonanță în sfera pariurilor sportive din Europa. Platforma este intuitivă și ușor de folosit, iar posibilitățile de pariere sunt multiple. Jucătorii noi primesc un bonus de 100% din depozitul inițial, în limita a 100€.

6. Unibet este una dintre cele mai populare case de pariuri online la nivel mondial. Clienții noi se bucură de o ofertă de bun venit foarte avantajoasă. Dacă plasezi un depozit de €10, primești 400% bonus până la €40.

7. Betway este o platforma perfectă în special pentru începători, datorită platformei intuitive și limitelor scăzute pentru depozite. De asemenea, jucătorii noi se pot bucura de un bonus de bun venit de 100% până la 100€.

Întrebări frecvente

Ce casă de pariuri sportive recomandați în Germania?

22Bet este una dintre cele mai populare case de pariuri din Germania, alături de Zodiacbet și 20bet.

Care sunt cele mai bune bonusuri la pariuri în Germania?

Cel mai bun bonus este de €122, însă majoritatea siteurilor de pariuri sportive din Germania oferă până la €100 extra la primul depozit.

Vezi și lista celor mai profitabile cazinouri online din Germania.